Παραδοσιακό γαλακτοκομικό προϊόν της Κρήτης που παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα μετά από οξίνιση του, σιτάρι και ελαιόλαδο. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή διαφόρων παραδοσιακών φαγητών της Κρήτης

Διατίθεται στην αγορά: Σε συσκευασία 500g

Διατροφική Δήλωση ανά 100g
Ενέργεια:
1735 kJ / 414 kcal
Λιπαρά:
16 g
Εκ των οποίων κορεσμένα:
10 g
Υδατάνθρακες:
44g
Εκ των οποίων σάκχαρα:
10 g
Εδώδιμες ίνες:
11g
Πρωτεΐνες:
17 g
Αλάτι:
2,1 g

Πρωινό με ξινόχοντρο και σταφίδες

Υλικα :

  • 2 τεμάχια Ξινόχοντρος τυροκομιό
  • 150 γρ Γάλα αμυγδάλου
  • Χαρουποκακάο
  • Σταφίδες
  • Κράνμπερις