Παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα. Πήζει με ξινό, ξύδι ή χυμό λεμονιού και διατίθεται στην αγορά. Επίσης η μονάδα παρασκευάζει Τυροζούλι με γνήσια αρωματικά φυτά: Τυροζούλι με μπούκοβο και Τυροζούλι με θυμάρι
Ενέργεια:
1466 kJ / 349 kcal
Λιπαρά:
28 g
Εκ των οποίων κορεσμένα:
19 g
Υδατάνθρακες:
2,3 g
Εκ των οποίων σάκχαρα:
1,6 g
Πρωτεΐνες:
22g
Αλάτι:
1,0 g
Ψητό τυροζούλι με μαρμελάδα πιπεριάς φλωρίνης και ρόκα
Υλικα :
- Τυροζούλι τυροκομιό
- 1 κιλο Πιπεριές φλωρίνης καθαρισμένες
- 450γρ Ζάχαρη
- Ξύδι
- Κανέλα στικ
- Ρόκα
- Ελαιόλαδο
- Κουκουνάρι