Τυρί τυρογάλακτος και γάλακτος, που παράγεται μετά τη γραβιέρα ή το κεφαλοτύρι αφού προηγηθεί θέρμανση και προσθήκη 10-20% φρέσκου αιγοπρόβειου γάλακτος. Είναι μαλακό τυρί με απαλή γλυκιά γεύση και έντονα αρώματα. Χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο τυρί αυτούσιο, στις παραδοσιακές κρητικές πίτες, λυχναράκια κ.α.

Διατροφική Δήλωση ανά 100g
Ενέργεια:
482 kJ / 115kcal
Λιπαρά:
5,9 g
Εκ των οποίων κορεσμένα:
4,1 g
Υδατάνθρακες:
3,1g
Εκ των οποίων σάκχαρα:
3,0 g
Πρωτεΐνες:
12g
Αλάτι:
1,0 g